NIEUWSBERICHTEN



ER WORDT DRUK GEWERKT AAN EEN GLOEDNIEUWE WEBSITE!!

Zoals jullie aan de titel al kunnen zien wordt er hard gewerkt aan een nieuwe website. Zodra die site on-air gaat zal deze site gaan verdwijnen! Maar voorlopig zal deze site nog beschikbaar zijn want voordat de andere site compleet is zijn we misschien zelfs al aan het einde van het jaar 2022!

Tot slot hoop ik jullie goed geïnformeerd te kunnen hebben er zal dan een LINK op deze site verschijnen die u/jou doorverbind naar de nieuwe site van DJ JAKE!

Tot zover dit bericht.

 

 

Met vriendelijke groet,

DJ jake

 



ER KOMT EEN VERANDERING!

Het logo van 'Feest dj Jake' gaat weg!!!!!! Nu hoor ik je denken maar wat is een dj zonder logo? Nou geen dus komt er uiteraard een nieuwe voor terug!!! < Zie het logo hiernaast dit wordt het nieuwe DJ Jake logo ja ja binnenkort heet ik dus "DJ Jake"! En de crew shirtjes blijven wel maar er komen naast de oude (eerste druk) ook nieuwe shirts met het logo hiernaast dus kortom betekent het dat zowel de oude als de nieuwe inzetbaar zijn zodat mijn crew wel herkenbaar is. Het lijkt misschien heel verwarrend maar dat komt wel goed. 

Bij deze heb ik jullie even op de hoogte gebracht hoe de stand van zaken momenteel zijn.

 

Met vriendelijke groet,

Jake van Duren

(Feest) DJ Jake



GOEDNIEUWS!!!

Ik heb goed nieuws want mijn eerste Officiële DJ-Crew shirts zijn er klaar voor om het eerste optreden mee te gaan vanaf nu zijn de crew en ik herkenbaar aan ons shirtjes met o.a. scan bare QR-code als je die scant met de QR-code app voor zowel Android -als Apple toestellen te downloaden. kun je naar al mijn sociale media accounts en uiteraard ook naar mijn website gaan dat is toch handig? Of niet?

 

Als er meer nieuwtjes zijn kun je dat op deze pagina op je gemak checken.

 

Met Vriendelijke groet,

Jake van Duren (Feest DJ Jake)



BELANGRIJK NIEUWS

Zoals je op de foto hiernaast kan zien heb ik een speakerset aangeschaft voor mensen die zich afvragen "maar welke speakers zijn het dan?" Nou dat zal ik jullie even vertellen dit zijn 2 Devine Artis 12A active Speakers. Dat was het nieuwtje zo'n beetje wel! Ik hoop tot snel!

Groetjes, Feest DJ Jake